M. van Ekelenburg

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 bekert verder na een ruime zege op MVV’27.

In de eerste helft nam TAC’90 tegen MVV’27 een 2-0 voorsprong. De openingstreffer kwam op naam van Umit Bektas na goed terugleggen van Fernando Couvreur. Marlito Ascenaro tekende voor de 2-0 op aangeven van Emanuel Ennin.
Na rust zorgde Amir Hajimazdarani voor een comfortabele 3-0 voorsprong. Slordig balverlies van TAC’90 leidde tot een tegentreffer van MVV-speler Lars Kloet. Daarna maakte TAC’90 het karwei vakkundig af. Randal Lambordus mocht aanleggen voor een strafschop en schoot de 4-1 binnen. Amir Hajimazdarani bepaalde met twee treffers de eindstand op 6-1.