H. Hermans

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 boekte een ruime zege op DOSR en bezet nu een derde plaats.

De Haagse ploeg startte matig tegen DOSR, dat de eerste kans kreeg. Doelman Nitesh Khedoe voorkwam een achterstand. Een treffer van Fernando Couveur in de achttiende minuut hielp TAC’90 in de wedstrijd. Even later werd Randell Lambordus neergehaald. Uit de vrije trap schoot Jin Hojer binnen. Bij rust stond de teller op vier doelpunten. Jeffrey Ramkisoen en Umit Bektas verzorgden de productie. DOSR stond nog met tien man op het veld na een rode kaart.

Na rust bracht TAC’90 rond de zestigste minuut drie verse krachten in het veld. Na de 5-0 van Jeffrey Ramkisoen redde Mark van Diemen voor DOSR de spreekwoordelijke eer. Mohammed Achalhi had namens TAC’90 het laatste woord: 6-1.