Zondag 2C: HVV houdt koploper TAC’90 in bedwang

Datum

4 november 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

De verschillen in de tweede klasse C aan de top zijn klein. HVV ontving koploper TAC’90 en kwam een gelijkspel overeen. De bezoekers blijven ondanks het puntverlies de ranglijst aanvoeren, maar de voorsprong op nummer drie HVV bedraagt maar een punt. ONA staat vijfde op twee punten achterstand.

HVV nam al snel een voorsprong tegen TAC’90. Stefan Roos werd neergehaald in het strafschopgebied en dit leverde de Kroonleeuwen een strafschop op. Joppe van der Brugge bleef koelbloedig en schoot de 1-0 binnen. TAC’90 had daarna veel balbezit en kreeg een aantal goede kansen. Pas in de 34e minuut leverde dit de gelijkmaker op. Een fraaie aanval werd van dichtbij ingetikt. TAC’90 bleef de overhand houden en werd voor rust nog twee keer gevaarlijk.

Ook na rust bleef TAC’90 druk zetten op het doel van HVV. Keeper Tim Nagtegaal liet zich niet verrassen en verrichtte een aantal fraaie reddingen. In de laatste twintig minuten herpakte HVV zich weer enigszins. Een vrije trap van Joppe van der Brugge eindigde in de handen van de doelman van TAC’90. Ook een kopbal van Diederik Janssen was hetzelfde lot beschoren. In de slotseconde kwam HVV dicht bij de zege. Diederik Janssen kon zijn hoofd niet goed tegen de bal krijgen, waardoor de stand 1-1 bleef.

bron: Haaglanden Voetbal