Datum

17 februari 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het topduel tussen ROAC en TAC’90 eindigde in een gelijkspel. Deze uitslag was goed nieuws voor de Haagse koploper, die haar ruime voorsprong behield.

In het topduel tussen ROAC en TAC’90 liepen de gastheren al binnen 25 minuten weg naar een 2-0 voorsprong. Nadat eerst een doelpunt van ROAC werd afgekeurd opende Loek van der Star de score met een schitterende treffer. In de 21e minuut schoot Loek Bentvelzen ROAC naar een 2-0 voorsprong. TAC’90 kwam niet in haar gebruikelijke spel tegen het compact spelende ROAC.

In de 35e minuut herpakte TAC’90 zich. Vanuit de tweede lijn schoot Randall Labordus de aansluitingstreffer binnen, waardoor de rust werd bereikt met een 2-1 stand op het bord. Na de doelwisseling redde TAC’90 nog een belangrijk punt. Marlito Ascencao zag zijn doelpoging hopeloos verloren gaan, maar Jin Hojer faalde later – in de 51e minuut – niet: 2-2.