Zondag 2C: TAC’90 blijft ranglijst aanvoeren

Datum

20 januari 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het uitduel bij Altior leverde TAC’90 de achtste zege van het seizoen op. De mannen van trainer Mario Koswal (foto) hielden door hun zege de voorsprong op HVV in tact.

TAC’90 kon haar overwicht op Altior pas in de tweede helft in doelpunten omzetten. Voor rust kon de Haagse ploeg niet het net vinden. Mogelijkheden van Jeffrey Ramkisoen en Randall Labordus gingen verloren. Rond de zeventigste minuut speelde Shibi Rojer Ramkisoen aan die de 0-1 binnen werkte. De 0-2 kwam ook op naam van Ramkisoen. Nu was het de 17-jarige Jabran el Youssefi die de assist gaf. TAC’90 blijft door deze overwinning koploper met drie punten voorsprong op HVV.