Zondag 2C: Belangrijke overwinning voor TAC’90 ZO1

2 december 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 behield haar eerste positie dankzij een krappe uitoverwinning bij Foreholte.

TAC’90 is na het uitduel bij Foreholte nog steeds de trotse koploper in de 2e klasse C. In een spannend duel zocht de ploeg van trainer Mario Koswal meteen de aanval.
In de zevende minuut leidde balverlies van Foreholte tot de enige treffer van de wedstrijd.
De voorzet van TAC’90 werd door Foreholte in het eigen doel gewerkt.
Naar het einde van de eerste helft kwam Foreholte beter in haar spel. Het leverde geen doelpunten op waardoor de ruststand 0-1 was.

Na de doelwisseling kreeg Foreholte meer grip op het duel, maar moest letten op de gevaarlijke uitbraken van TAC’90.
Foreholte toonde veel strijdlust, maar de Haagse verdediging hield goed stand waardoor de ruststand ook de eindstand werd: 0-1.

bron: Haaglanden Voetbal