Datum

3 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 kreeg het nog even benauwd tegen RVC’33, maar boekte uiteindelijk toch een ruime overwinning.

RVC’33 en TAC’90 peelden geen beste wedstrijd in de eerste helft. Het lukte TAC’90 niet om het niveau van voorgaande wedstrijden te halen. Tegen het einde van de eerste helft kreeg TAC’90 een strafschop na het neer halen van Jabrane el Youssefi. Jeffrey Ramkisoen schoot de 0-1 binnen vanaf elf meter. Vlak voor het eindsignaal haalde Ramkisoen nog een bal van RVC’33 van de doellijn.

Na rust kreeg RVC’33 al snel een rode kaart en moest met tien man verder. Pas halverwege de tweede helft kon TAC’90 het net weer vinden. Na het doelpunt van Umit Bektas kwam RVC’33 weer terug in het duel: 1-2. Een nieuwe strafschop van Jeffrey Ramkisoen leverde de 1-3 op, maar opnieuw kon RVC’33 scoren. De thuisploeg moest zich daarna gewonnen geven. Mohammed Achalhi en Marlito Ascencao bezorgden TAC’90 een 2-5 overwinning.

bron: haaglandenvoetbal.nl