Zondag 2C: TAC'90 laat 2 punten liggen tegen ONA

Scheidsrechter

J. de Wit

Accommodatie

Onbekend

De ene week is de andere niet bij TAC'90. Daar waar vorige week RVC'33 werd overlopen was het deze week zwoegen en ploeteren tegen het Goudse ONA. De eerste helft had schriftelijk afgedaan kunnen worden want beide ploegen kregen niet veel kansen. De beste kans was nog voor de bezoekers maar de afwerking was niet goed. Rust 0-0.

Na rust een veel feller TAC'90. De ploeg besefte dat als het voetballend niet loopt je keihard moet werken en dat gebeurde. ONA werd vastgezet en de 1-0 van Umit Bektas was een logisch gevolg. TAC rook bloed en bleef druk zetten. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg ONA meer grip op de wedstrijd en kwam het er steeds gevaarlijker uit. Uit een van de aanvallen had de 1-1 moeten vallen maar een goede redding van de TAC doelman voorkwam dat. TAC kreeg ook nog kansen op de 2-0 maar besefte dat het genoegen moest gaan nemen met de 1-0. ONA dacht er anders over, ging in de laatste fase zeer opportunistisch spelen en schoot 2 minuten voor tijd de 1-1 tegen de touwen.

Een domper voor de koploper die concurrent ROAC bij HVV zag verliezen en de kans op verder uitlopen aan zich voorbij liet gaan.

bron: Haagse Amateurvoetbal