Scheidsrechter

O.R. van Hees

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 keek tegen ROAC al vlak na de aftrap tegen een achterstand aan. Djimmy Wagter bracht de bezoekers op een 0-1 voorsprong. TAC’90 kreeg daarna de overhand en kwam in de 23e minuut door een treffer van Jeffrey Ramkisoen op gelijke hoogte. Beide teams kregen in de slotfase van de eerste helft nog een goede kans, maar de stand bleef in evenwicht.

In de tweede helft voerde TAC’90 de druk op en ROAC werd de verdediging in gedrukt. Toch leverde dit overwicht niet veel kansen op. In de slotfase moest ROAC-keeper Van der Poel alle zeilen bijzetten, maar hield zijn doel verder schoon: 1-1.

bron: Haaglanden voetbal