Zondag 2C: TAC’90 in balans met Teylingen

Scheidsrechter

L. (Louis) Wagner

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 kwam in de thuiswedstrijd tegen Teylingen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ondanks het puntenverlies is de voorsprong van TAC’90 nog steeds riant.

Voorafgaand aan het duel was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan TAC’90-bestuurslid Frank Lefeber. Lijstaanvoerder TAC’90 startte niet scherp aan de wedstrijd tegen Teylingen en liet een aantal 100% kansen onbenut. Teylingen strafte dit meteen af. De bezoekers uit Sassenheim kwamen in de twaalfde minuut op een 0-1 voorsprong door een treffer van Jaap Zwetsloot. TAC’90 herpakte zich en kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Jerry Ramkisoen tekende voor de 1-1.

Na de thee ging de formatie van trainer Mario Koswal op zoek naar de winst. TAC’90 kreeg voldoende kansen maar kon deze niet benutten. Na afloop bleek de voornaamste concurrent ROAC verloren te hebben van KDO. Het gelijke spel werd daardoor gevierd als een overwinning en opgedragen aan Frank Lefeber die van grote waarde was voor TAC’90.