Scheidsrechter

R.J. de Bruijn

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 won het duel van laagvlieger RVC’33 met ruim verschil en greep door de winst de eerste periodetitel.

TAC’90 toonde in het duel met RVC’33 veerkracht. Een achterstand van 0-1 werd nog voor rust ongedaan gemaakt. Op aangeven van Emmanuel Ennin schoot Umit Bektas de gelijkmaker binnen: 1-1. Een strakke voorzet van Mohammed Achalhi leidde daarna tot een eigen doelpunt van de bezoekers uit Reeuwijk.

Na de doelwisseling ging TAC’90 verder in het hoge tempo van de eerste helft. Randall Lambordus bracht met een goede individuele actie de 3-1 op het scorebord. Emmanuel Ennin zorgde met zijn tweede treffer voor een comfortabele 4-1 voorsprong. Uit een onterechte strafschop scoorde RVC’33 nog tegen: 4-2. Mohammed Achalhi moest met rood vertrekken. Volgens TAC’90 kreeg hij de bal alleen tegen zijn schouder. Randall Lambordus bepaalde de eindstand op 5-2 en kon TAC’90 feest gaan vieren.