Zondag 2C: TAC’90 niet verder dan gelijkspel tegen Foreholte

Scheidsrechter

J. Verduijn

Accommodatie

Onbekend

Voor TAC’90 liep het thuisduel tegen Foreholte op een teleurstelling uit. De Hagenaars, die nog azen op een plekje hoog in de middenmoot, kwamen met de tegenstander uit Voorhout een gelijkspel overeen.

In de derde minuut kreeg Foreholte de eerste mogelijkheid. De kopbal van Jelle Geerlings ging over het doel heen. De aanvallers van TAC’90 maakten het Foreholte daarna flink lastig, maar scoorden niet. Met een half uur op de klok kreeg TAC’90 een grote kans, maar wist die toch te verprutsen. Een minuut later zag Foreholte-speler Joost van Dam de keeper ver voor z’n lijn staan en loste een afstandsschot. De bal werd net over het doel getikt door de doelman van TAC’90. Ook de Foreholte-doelman moest daarna nog een keer goed ingrijpen. De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand.

Gevaarlijk

In de tweede helft werd Jelle Geerlings van Foreholte al na zes minuten gevaarlijk maar zijn inzet werd gestopt. Zes minuten later scoorde de ploeg van trainer Mario Koswal. Randell Labordes zette de Hagenaars op voorsprong. Lang genieten kon TAC’90 niet van haar doelpunt. Binnen twee minuten liet Casper Brabander met een schot van zo’n 25 meter de keeper kansloos en was de stand al weer 1-1. In het vervolg van het duel werd niet meer gescoord.

bron: Haaglanden Voetbal