Zondag 2C: TAC’90 moet zich tegen KDO gewonnen geven

Scheidsrechter

A.J. Verhoeve

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 verliest steeds meer terrein in de 2e klasse C. Nu leverde het thuisduel tegen KDO een nederlaag op. Niet alleen de ploeg uit De Kwakel, maar ook ROAC passeerden de Hagenaars op de ranglijst. TAC’90 bezet nu de zevende plaats.

Het eerste half uur ging het duel tussen TAC’90 en KDO gelijk op. Doelpunten vielen er niet tot vlak voor de rust. De bezoekers pakten een 0-1 voorsprong door een treffer van Bart Hoving. Na de doelwisseling breidde Sven Vlasman de voorsprong van KDO verder uit.

Allan Engelhardt gaf TAC’90 nog hoop op een goed resultaat na zijn treffer: 1-2. In de slotfase werd die hoop de grond in geboord.

Allan Engelhardt gaf TAC’90 nog hoop op een goed resultaat na zijn treffer: 1-2. In de slotfase werd die hoop de grond in geboord. Thijs Plasmeijer zette de 1-3 op het scorebord en besliste het duel definitief in het voordeel van de bezoekers.

bron: Haaglanden Voetbal