Zondag 2C: HVV verslaat TAC’90 in doelpuntenfestijn

Scheidsrechter

E. Hollemans

Accommodatie

Onbekend

HVV pakte in het duel tegen TAC’90 een broodnodige overwinning in de strijd tegen degradatie. De toeschouwers van het spannende duel kregen maar liefst acht doelpunten voorgeschoteld. HVV is TAC’90 nu tot op twee punten genaderd, maar speelde wel een duel meer.

HVV wist tegen TAC’90 als eerste het doel te vinden. De diepgaande Stefan Roos bereikte Jaap Donker die de 0-1 aantekende. TAC’90 kwam terug in het duel uit een strafschop nadat Diederik Janssen een aanvaller van TAC’90 had neergehaald. Jeffrey Ramkisoen schoot de bal keurig in de touwen. HVV kreeg daarna diverse goede mogelijkheden maar wist deze niet te benutten. De rust werd dan ook bereikt met een 1-1 stand.

Vijf munten na de hervatting scoorde TAC’90 opnieuw. Ilhan Senturk schoot de 2-1 op het scorebord. De vreugde was van korte duur voor TAC’90. In de tiende minuut na rust was Jaap Donker in de rebound trefzeker (2-2). HVV zette daarna goed door. Een vrije trap van Stefan Roos in de 65e minuut werd door de doelman gemist en verdween het doel in. Na 83 minuten spelen leek het duel beslist. Joppe van der Bruggen tikte een goede voorzet van Stefan Roos binnen (2-4).

Twee minuten later wist TAC’90 de spanning toch weer terug te brengen door de 3-4 binnen te schieten. HVV liet het verder niet komen. Opnieuw had Stefan Roos een hoofdrol. Nu bediende hij vanuit een vrije trap Jaap Akerboom, die in blessuretijd de 3-5 binnenschoot.