Zondag 2C: TAC’90 kent uitstekende competitiestart

Datum

24 september 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Trainer Mario Koswal kende een bliksemstart van de competitie met zijn nieuwe club TAC’90. Uit bij KDO werd met duidelijke cijfers gewonnen: 0-4. Bij rust was het nog maar 0-1.

Rafik el Ousrouti bracht TAC’90 aan de leiding. In de eerste helft kreeg dezelfde speler een uitgelezen mogelijkheid om ook zijn tweede treffer te scoren na goed voorbereidend werk van Allan Engelhardt. Dat lukte niet, zodat het scorebord vlak voor de thee nog steeds de 0-1 aangaf.

In de tweede helft werd Marlito Ascencao gevloerd in het strafschopgebied. Doelman Ermarulah Akbulut duwde de speler weg en kreeg vervolgens de rode kaart voorgehouden. TAC’90 moest dus met tien man verder.

Energiek

De ploeg van trainer Koswal liet zien uit het goede hout te zijn gesneden en pakte energiek de draad op. Allan Engelhardt scoor de 0-2. Zijn vervanger, Saad Rahmoune, nam ook een doelpunt voor zijn rekening en tekende de 0-3 aan. In de slotminuut was er een prima onderschepping van Adem Dogan, waarna Randell Labordus de eindstand bepaalde op 0-4.