Zondag 2C: Duel tussen Alphen en TAC’90 vlak voor tijd gestaakt

Datum

11 februari 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

TAC’90 liep volledig over laagvlieger AVV Alphen heen. Toch kon de Haagse ploeg nog niet de drie punten op haar conto bijschrijven. In de 88e minuut werd het duel na een rode kaart voor TAC’90 gestaakt bij een stand van 0-7.

Het duel tussen Alphen en TAC’90 was vooral in de tweede helft een ongelijke strijd. De Haagse ploeg, die de laatste tijd wat wegzakte op de ranglijst, speelde de tegenstander volledig van de mat. In de eerste helft had TAC’90 al een 0-2 voorsprong opgebouwd. Rafik el Osrouti (foto) en Ilhan Senturk namen de treffers voor hun rekening.

Tempo

In de tweede helft schroefde TAC’90 het tempo op en kwam de doelpuntenmachine op gang. Na de 0-3 van Jeffrey Ramkisoen zorgde Rafik el Osrouti voor de 0-4. Beide spelers scoorden daarna allebei opnieuw, waardoor het halve dozijn doelpunten werden bereikt: 0-6. Het leed voor Alphen was nog niet geleden. Umit Bektas tekende voor de 0-7. Diezelfde Bektas kreeg in de 88e minuut rood vanwege ongepast commentaar op de leiding van scheidsrechter Robert Waleveld.

Gestaakt

De arbiter besloot het duel vanwege het commentaar tijdelijk te staken. Op weg naar de kleedkamer uitte Bektas nog meer commentaar op de scheidsrechter. Na de afkoelingsperiode werd het duel niet meer hervat, omdat de spelers van Alphen al onder de douche stonden en dus niet meer verder wilden spelen.

bron: Haaglanden Voetbal